Gaļas salāti: viegls un sātīgs papildinājums jebkuram ēdienam

Sātīgi un garšīgi salāti ir laba ideja ne tikai svētku, bet arī ikdienas ēdienkartei.

Nedēļas nogalē, kad visi ir mājās, iesakām iepriecināt savus tuviniekus ar apetīti rosinošiem gaļas salātiem. To pagatavošanā nav nekā sarežģīta, un garšu novērtēs visi, kas šādus salātus nogaršos.

Sastāvdaļas:

300 g vistas krūtiņa

300 g doktordesa

250 g zirņi

2 kartupeļi

4 olas

6 marinēti gurķi

Sāls un melnie pipari – pēc garšas

Majonēze – pēc garšas.

Pagatavošanas metode:

Novāra olas līdz gatavībai, atdzesē, nomizo. Vistas krūtiņu izvāra sālītā ūdenī, tad sagriež nelielos kubiņos un apcep pannā ar saulespuķu eļļu līdz tiek iegūta zeltaina garoziņa. Kartupeļus novāra, nomizo miziņu un sagriež kubiņos.

Lasi vēl: Kas notiek ar ķermeni kosmosā bez skafandra: pārsteidzoša zinātniska informācija

Dziļā bļodā ieber gaļu, kubiņos sagrieztus gurķus, doktordesu, kartupeļus un olas, zirņus, kas iepriekš notecināti no šķidruma. Pievieno sāli, piparus, majonēzi un labi samaisa.

Pirms pasniegšanas salātus var dekorēt ar zaļumu zariņiem.

Leave a Comment